Legg til en kort innledning her

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Hva er vippeløft?

Ved vippeløft får vippene en naturlig bøy og farge uten bruk av extensions. Her får man et naturlig og vakkert resultat, som både åpner blikket, forstørrer øynene og fremhever dine naturlige skjønnhetstrekk. Farge er inkludert i behandlingen. 

Spørsmål og svar

Under behandlingen renses øynene dine, og terapeuten finner riktig form som vil gi den beste bøyen på vippene dine. Det legges pads under øynene for å skille vippene under fra de oppe. Deretter legges silikonformen på øyelokkene, hvor vippene dras forsiktig opp med hjelp av lim og en kam. Når vippene er børstet fint oppover legges det på produkter som gjør at vippene får en fin bøy som vil holde seg i flere uker. Det legges på farge til slutt dersom kunden ønsker dette. Fargen gir ofte det beste resultatet, da effekten av vippeløftet vil vises ekstra på grunn av fargen.

Avhengig av vippene, pleier resultatet å vare mellom 3-6 uker.

Man bør unngå fuktighet, vann, damp og svette direkte på vippene i 24-48 timer etter behandlingen. For mye fuktighet i dette tidsrommet kan i verste fall ødelegge resultatet og gjør at det ikke holder seg som ønsket i 3-6 uker. Etter 24-48 timer kan man gjøre som normalt, som å rense øynene og vippene, bruke mascara, bade osv.

Ved farging av vipper blir vippene farget sorte, og resultatet varer i flere uker. Her vil man kunne se vippene tydeligere på grunn av fargen, både i tykkelse og lengde. Ved vippeløft får derimot vippene en permanent bøy, som løfter vippene naturlig oppover. Her er farging inkludert i prisen. Dette er behandlingen for deg som ønsker maksimal effekt av vippenes potensiale.

Man bør vente 6 uker før man tar behandlingen på nytt. Dette er for å unngå skade på vippene. 

Les mer på bloggen