Legg til en kort innledning her

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Hva er vippe extensions?

Vippe extensions er en skjønnhetsbehandling som fremhever øynene og skaper en vakker mascara-look, helt uten sminke. Det limes limes falske vipper på de naturlige, som skaper en illusjon om lange, mørke, fyldige og dramatiske vipper. Effekten varer i flere uker, og litt etter litt vil de falske vippene falle av naturlig. Man kan ta påfyll etter 2-4 uker, avhengig av hvor fort de faller av og hvordan man ønsker at resultatet skal være. 

Klassisk vippe extensions

Klassiske vippe extensions gir et naturlig og elegant resultat. Denne anbefales for deg som tar vippe extensions for første gang og vil ha en myk overgang til større, fyldigere og mørke vipper. Klassiske vipper skiller seg fra volum ved at det festes kun én vippe på hver enkelt naturlige vippe. Ved volum festes 2-3 vipper på kun en naturlig vippe, og gir dermed en mer dramatisk look, fremfor naturlig. 

Naturlige vippe extensions

Ønsker man at resultatet med vippe extensions skal se så naturlig ut som mulig, og som sine egne naturlige vipper, anbefales klassiske vippe extensions. Her festes det kun en falsk vippe extension på hver enkelt naturlige vippe. I tillegg tar terapeuten hensyn til at du ønsker et naturlig resultat, ved å velge kortere lengder på vippene som legges på.

Vippe extensions mix

Med en mix på vippe extensions får man en kombinasjon av klassiske- og volumvipper. Dette gir en naturlig, men noe mer fyldig look enn klassiske vippe extensions alene. Dette gir et resultat som verken er for mye eller for lite, og passer for alle. 

Spørsmål og svar

Vippe extensions varer i flere uker, og litt etter litt vil de falske vippene falle av naturlig. Man kan ta påfyll etter 2-4 uker, avhengig av hvor fort de faller av og hvordan man ønsker at resultatet skal være. 

Nei, vippene trenger ikke å bli ødelagte fordi du bruker vippe extensions. Våre behandlere er sertifiserte og kvalifiserte til å utføre denne behandlingen på en trygg måte, og bruker produkter av kvalitet, tilpasset vippe extensions. Vi følger også opp våre kunder og tilbyr renseprodukter som gjør at man kan ta vare på vippene på best mulig måte. Vi legger ikke vipper på om du har øyesykdom, ikke har vipper eller om vippene ikke er sterke nok for extensions. 

Ja, du kan dusje når du har vippe extensions. De blir ikke ødelagt av vann, og trenger blant annet olje eller sminkerester for å løses opp og falle av. Vi anbefaler likevel å unngå kontakt med øyeområdet generelt når man har extensions for lengst mulig varighet. Unngå å få vann og varme direkte på vippene 48 timer etter nytt sett/påfyll. 

Nei, vi anbefaler ikke å bruke vippetang på vippe extensions. Dette er heller ikke nødvendig, da vippene får en naturlig og flott bøy av vippe extensions. Man risikerer å dra av vippe extensions hvis man bruker vippetang på de. 

Vi anbefaler å fylle på vippe extensions ca. hver 3. uke. Det varierer mellom hver kunde hvor lang tid det trenger å gå mellom hver påfyll. 

Ja, det går fint å bade i klor med vippe extensions. Det er hovedsakelig oljebaserte produkter som kan løsne opp i limet på vippene, som gjør at de faller av. 

Man kan enten ta av vippene ved å gjøre det hos en behandler i klinikk, eller ved å la vippene falle naturlig av selv. Etter rundt to måneder uten påfyll vil omtrent alle vipper ha falt naturlig av seg selv.

Du kan sminke deg som normalt når du har vippe extensions, men vi anbefaler å ikke bruke mascara på vippene. Det kan både føre til at vippene blir ødelagt og faller av, i tillegg til at det ikke er nødvendig, da vippe extensions gir en helhetlig mascara effekt i seg selv.

Les mer på bloggen