Legg til en kort innledning her

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Hva er brynslaminering?

Ved brynslaminering får brynene et naturlig løft ved at de blir gredd oppover, som gir en illusjon om tykkere og mer veldefinerte bryn. Dette er en populær behandling som varer i flere uker. Farging og forming er inkludert i prisen. 

Spørsmål og svar

Først vil terapeuten gå gjennom behandlingen og spørre om kundens ønsker i forhold til resultat og forventninger. Brynene renses, og deretter legges det på to ulike produkter som endrer brynshårene i forhold til retning og form. Her gres brynene slik man ønsker, om man vil ha de naturlig og opp til siden, eller rett opp. Alt ettersom. Til slutt farges og formes brynene. 

Behandlingen passer deg som ønsker større og fyldigere bryn, da brynslaminering maksimerer potensialet til brynshårene og får de ekstra godt frem på en naturlig måte. Det passer også hvis man har bryn som naturlig vokser nedover, og vil få de mer opp i ønsket retning. 

Unngå å få vann, fuktighet, damp og svette direkte på brynene i 24-48 timer etter behandlingen. Dette er for at produktene fra behandlingen skal få sette seg i brynene og ikke bli oppløst av vann, da det i verste fall kan ødelegge resultatet på sikt. Etter dette tidsrommet kan man gjøre som normalt, som å rense brynene, sminke de og bruke serum, for eksempel. 

Brynslaminering varer i alt mellom 3-7 uker, avhengig av brynene og hvordan de tas vare på etter behandlingen.

 

  • Alle som ønsker å forbedre utseendet til vipper og bryn 
  • De som har lite brynshår og ønsker mer fylde 
  • De som ikke er fornøyd med formen på brynene sine
  • De som ønsker et mer våkent blikk
  • Vippeløft er perfekt for deg som ikke liker å bruke maskara 

Les mer på bloggen