Woman removing hair on feet with laser

Laser hårfjerning

Lei av barbering og voksing? Fjern uønsket hår for godt med en av markedets beste lasere. Hos oss tilbyr vi behandling som gir permanent hårreduksjon på alle hudtyper. 

Woman removing hair on feet with laser
Laser hårfjerning

💡 Dette bør du vite

 • Behandlingsområdet må barberes før timen. Det kan gjøres kvelden før eller samme dag. Vi tilbyr også barbering i klinikk.

 • Ikke voks eller bruk epilator på behandlingsområdet i de siste 6 ukene før behandling.

 • Unngå solarium og selbruning i 2 uker før timen din, og beskytt alltid huden med solkrem i direkte sollys.

I behandlingen bruker vi en av aller markedets beste og tryggeste lasermaskiner. I motsetning til vanlige lasere jobber denne i tre bølgelengder. Det betyr at laseren jobber i flere dybder i huden, for optimalt resultat, og fjerner hår trygt på alle hudtyper og hudfarger. Kjølesystemet gjør at behandlingen er svært effektiv, rask og tilnærmet smertefritt.

Vil du prøve laseren på et mindre område før selve behandlingen? Bestill en gratis konsultasjon, så hjelper vi deg!

 • Rødhet og nupper er vanlig det første døgnet.
 • Unngå såpe, sminke eller deodorant samme dag som behandlingen.
 • Unngå direkte soling i 2 uker. Vi anbefaler solfaktor 50 på behandlingsområdet ved soling.
 • Hårsekkene begynner først å falle av etter 1-3 uker. Skrubb gjerne jenvlig for å hjelpe prosessen, men vent 1 uke før du eksfolierer huden.
 • Med vår lasermaskin kan du oppnå opptil hele 25% hårreduksjon kun etter én behandling!

 

Du vil også få med deg en brosjyre med nyttig informasjon om behandlingen som du nettopp har gjennomført.

🤓 FAQ

Vår laser heter heter Soprano Ice Platinum og er kåret til en av markedets beste og tryggeste lasermaskin. Denne anses som en av de aller beste høyteknologiske laserne på markedet for hårfjerning og permanent hårreduksjon.

I motsetning til vanlige lasere jobber denne i bevegelse for ekstra trygghet. Det gjør at vi unngår å skyte all energi i én puls, på et konsentrert område, og unngår derfor sjansen for brannskader/merker på huden. Like effektivt, bare tryggere.

Lasermaskinen fjerner hår på alle hudtyper og hudfarger. Kjølesystemet gjør at behandlingen er rask og effektiv, samtidig som det gjør mindre vondt.

Studier viser at de fleste opplever opptil 90% hårreduksjon ved gjennomført behandlingsløp. Enkelte vil likevel være behov for en re-behandling annethvert år.

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Hos oss kan du føle deg trygg, og her er hvorfor:

 • Vår laser er kåret til en av markedets beste og tryggeste lasermaskin.

 • I motsetning til tradisjonell laserbehandlingen jobber vi i bevegelse. Det gjør at vi unngår å skyte all energi i én puls, på et konsentrert område, og unngår derfor sjansen for brannskader/flekker på huden.

 • Alle behandlinger med laser utføres av erfarne og sertifiserte laserterapeuter.

 

Det er alltid en risiko knyttet til kliniske behandlinger. I Velbehag er vi opptatt av å gi deg som kunde kontrollerbar og riktig informasjon. Nedenfor kan du lese om noen av de vanligste risikomomentene knyttet til behandlingene vi tilbyr. I forkant av eventuell behandling vil du alltid få utdypende informasjon om risiko i dialog med lege eller sykepleier. Les mer

👩🏼‍⚕️ Vi hjelper deg

Bli kjent med terapeutene som tilbyr behandlingen.