Medisinsk peeling er en trygg, effektiv og populær behandling som resulterer i hudforbedring. Den både strammer opp og jevner ut huden, gir mer glød og en glatt overflate. En kjemisk peeling innebærer at fruktsyrer i ulike styrker legges på huden. Syrene gjør at huden stimuleres til å fornye seg. Passer for deg som vil jobbe målrettet mot hudforbedring (i form av kur), eller ønsker en “party-peel” for ekstra glød. 

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Om medisinsk peeling

En eksfolierende peeling som gir huden synlige og langsiktige resultater. Universal-Peelen inneholder en unik blanding av AHA- og BHA-syrer som blant annet forbedrer spensten i huden, motvirker linjer, rynker, solskader og hyperpigmentering, samt jevner ut hudens tone og tekstur. Den trekker sammen porer og motvirker tilstopping i huden. Avsluttes med en beroligende maske. Gir umiddelbar glød og klarhet. Behandlingen passer alle hudtyper og hudtilstander. 

Behandlingen for deg som tidligere har utført AlphaBeta Multifunctional Universal Peel. En behandling for viderekommende der huden blir fornyet og behandlet etter særskilte behov, som for eksempel solskader eller akneutbrudd. Peelingen har en høyere konsentrasjon i sammensetningen av syv AHA- og BHA-syrer, som minimerer synlige linjer og rynker, stimulerer cellefornyelse og motvirker akne, arr og grov hud. Avsluttes med beroligende maske. Gir umiddelbart synlige resultater.

Den sterkeste peelen vi tilbyr. For deg som tidligere har utført AlphaBeta Multifunctional Universal Peel. En foryngende behandling med super-ingrediensen retinol, som reduserer og motvirker hyperpigmentering, rynker og generelt grov hudstruktur. Passer godt for voksen hud, men kan brukes på alle hudtyper. Avsluttes med beroligende ansiktsmaske. Lett flassing kan oppstå i 3-7 dager etter behandling, fordi huden fornyer seg. Etter ca. 7 dager kjennes huden myk, glatt og forynget.

Vanlige spørsmål om medisinsk peeling

Avhengig av hvilken peeling som utføres. Alle behandlingene har til felles at at det starter med rens av huden, fulgt opp av en hudanalyse. I Universal- og Extra Strength-peeling vil man deretter bruke lysterapi. Videre starter man peeling-prosessen. Etter peeling legger man på en beroligende ansiktsmaske. Til slutt påføres tilpassede produkter i form av serum, krem og solfaktor. Vi vil også gi anbefaling om produkter til eventuell hjemmebruk for maksimal effekt. 

Under behandling vil man kunne kjenne noe varme, svie, kribling eller kløe i huden, men behandlingen er i utgangspunktet smertefri. Dette kan også være avhengig av hvilken av peelingene som utføres. 

Det er generelt lite nedetid etter behandlingen. Man kan oppleve noe rødhet i huden rett etter behandling, og etter noen dager kan huden flasse litt.

 • Kjemisk peeling passer for de aller fleste, men man bør vise ekstra varsomhet ved: 

 • Solbrenthet

 • Nylig bruk av laser eller operasjon i området

 • Herpes / forkjølelsessår

 • Gravid eller ammer 

 • Arrdannelser 

 • Strålebehandling og kjemoterapi 

 • Dermatitt, utslett, åpne sår, eksem, psoriasis

 • Man kan ikke bruke Isotretinoin (tidligere Roaccutane)

 • Hvis man har brukt Retin-A, Renova, Differin, Tazorac, reseptbelagt benzoylperoksid eller Avita i 48 timer før behandling 

Behandlingen kan fint utføres hele året. I sommersesong må man ta visse forbehold til soleksponering etter behandling. Man må unngå solen og bruke minst solfaktor 30+. 

Før:

 • Unngå sol 24 timer før behandling

 • Unngå å vokse/nappe hår samt laser/syrebehandling i området som skal behandles i siste syv dager opp mot behandling

Etter:

 • Det er normale symptomer å bli litt rød og flasse litt i dagene etter behandling. Huden vil da ha godt av fukt og beroligende ingredienser, og man bør ikke bruke produkter med aktive ingredienser i denne nedetiden. 

 • Unngå å bruke ansiktsvann som inneholder alkohol eller benzoylperoksid i de neste 12 timene etter behandling. 

 • Unngå voksing på det behandlede området i løpet av de 7 neste dagene etter behandling.

 • Unngå laser- eller syrebehandling i løpet av de 7 neste dagene etter behandling.

 • Unngå direkte sollys de neste 7 dagene etter behandling.

 • Bruk solbeskyttelse med minimum SPF 30 daglig.

 • Unngå bruk av Retin-A, Renova, Differin, Tazorac, reseptbelagt benzoylperoksid eller Avita i de neste 24 timene etter behandling. 

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Mariell Borgen
Mariell Borgen
12:14 11 Nov 22
Kjempe koselig lokale og enda koseligere ansatte, her blir man iallfall tatt godt i mot! Har tatt laserbehandlinger her i over ett år nå, er så fornøyd med både service og hvordan behandlingene har forandret hverdagen min. Anbefales 🙂
Tina Søndbø
Tina Søndbø
15:50 29 Sep 22
Ble møtt av ei hyggelig, dyktig og profesjonell behandler. Veldig fornøyd med min laserbehandling her, betydelig mindre smertefullt enn annen laser jeg har prøvd tidligere. Anbefales!
Jeanine Schuur
Jeanine Schuur
13:27 29 Sep 22
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg har fått etter behandlingen utført av Sara. Meget dyktig sykepleier som har hjulpet meg. Hun forklarer alt nøye hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. I tillegg er hun utrolig dyktig med kunnskapen hun har over hva som er best for min hud og utseende.Jeg ønsker virkelig å anbefale denne klinikken og kommer helt klart tilbake igjen når det trengs. Tusen talk for en fin og god opplevelse!
Ana Marija Pavlovic
Ana Marija Pavlovic
21:31 26 Sep 22
Anbefales veldig! Var innom for å ta laser for første gang, ble behandlet av Amelie som gjorde min første gang mye lettere for meg. Hun var veldig profesjonell og vennlig, forklarte grundig hvordan behandlingen fungerte og var betryggende! Jeg har hatt mye effekt etter behandlingen også❤️
Tuva Søby
Tuva Søby
13:59 24 Sep 22
Veldig fin opplevelse. Jeg har tatt laserbehandling før og da synes jeg det gjorde ordentlig vont. Her brukte de en annen type laser og behandling var veldig behagelig og jeg fikk ikke vondt i det hele. Kamilla var veldig søt og jeg følte meg trygg. Anbefaler på det varmeste:)
See All Reviews
js_loader

Fordeler med medisinsk peeling

Kjemisk peeling er en trygg, effektiv og populær behandling som resulterer i hudforbedring. Den både strammer opp og jevner ut huden, gir mer glød og en glatt overflate. En kjemisk peeling innebærer at fruktsyrer i ulike styrker legges på huden. Syrene gjør at huden stimuleres til å fornye seg. Passer for deg som vil jobbe målrettet mot hudforbedring (i form av kur), eller ønsker en “party-peel” for ekstra glød. 


Vi tilbyr tre forskjellige kjemiske peelinger fra Dr. Dennis Gross i vår salong, tilpasset deg og dine behov. Universal-peelen passer alle hudtyper og hudtilstander. Vi gjør oppmerksom på at man må ha tatt denne behandlingen minst en gang før man eventuelt skal ta de to andre kjemiske peelingene vi tilbyr. Dette er for å gjøre huden forberedt på mer aktive og konsentrerte ingredienser i de to andre behandlingene. Vi bruker også en innovativ lysterapi-maske i to av behandlingene. Masken innehar tre ulike bølgelengder av rødt, infrarødt og blått lys, som alle er utviklet for spesifikke behov i huden. 

Hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk er vi spesialisert på medisinsk peeling. Dette er en effektiv og tilnærmet smertefri metode for å forbedre huden på.