Velbehag tilbyr en rekke medisinske og klassiske hudpleiebehandlinger. Med et spennende utvalg av innovative og effektive behandlinger, fokuserer vi på å fremheve naturlige skjønnhetstrekk i trygge omgivelser. 

Vi har klassiske ansiktsbehandlinger for deg som ønsker en time med velvære og oppfriskning, samt mer avanserte medisinske behandlinger som jobber målrettet mot hudforbedring. Behandlingene utføres av kosmetisk sykepleier eller hudterapeut som tilpasser seg dine behov for å oppnå tilfredsstillende resultater. Vi tilbyr også gratis hudkonsultasjon, hvor vi kommer med råd og anbefalinger om tilpassede produkter og behandlinger. 

 Med fokus på velvære og en behagelig behandling, ønsker vi deg velkommen til oss. 

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Fordeler med hudpleie

⭐️ Ny glød
⭐️ Styrker hudbarrieren
⭐️ Forebygger rynker og linjer
⭐️ Hjelper mot kviser og urenheter

Dyprens

En fantastisk behandling for deg som ønsker en dypere ansiktsbehandlig. Behandlingen passer for alle, men spesielt for deg med mye urenheter, store porer eller kviser. Her foretas det en analyse av huden din hvor vi tilpasser behandlingen etter dine behov. Vi benytter oss kun av medisinske hudpleieprodukter i våres behandlinger. Du kan forvente en dyprens av huden, peeling, ansiktsmaske, serum og kremer tilpasset din hudtype. Utklemming og massasje er også inkludert.

Klassisk hudpleie

Klassisk ansiktsbehandling 25 minutter

25 minutter med ansiktsbehandling med aktive ingredienser. Under denne behandlingen utføres det dyprens, skrubb og peeling som vil være tilpasset din hudtype og dine behov. 

Klassisk ansiktsbehandling 60 minutter

60 minutter med velvære tilpasset din hudtype og dine behov. Etter denne behandlingen kan du forvente en fantastisk glød og boost i huden. Her vil huden din få det du trenger av fukt, glød og anti-age ingredienser. Perfekt for deg som ønsker å gi huden en “boost” og det lille ekstra. Avsluttes med avslappende nakkemassasje.

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader

Vanlige spørsmål om hudpleie

Både klassisk ansiktsbehandling og dyprens kan tas hver 2-4 uker uten problem. 

Vi anbefaler deg å besøke vår hudpleier minst 1-4 ganger i året. Da sikrer du deg at huden blir godt tatt vare på, samt gjort analyse av etter værskifte, alder og hormonelle forandringer.

I en klassisk ansiktbehandling tilpasser vi produkter til din hud. Vi tilpasser behandlingen etter dine behov og ønsker. Behandlingen består av rens, toner, peeling, ansiktsmaske, serum, kremer og massasje av decollete. 

Damp og steam kan stimulere kollagenproduksjonen i huden din. For høy temperatur i dampen kan skade huden din. Det er derfor viktig å utføre damp behandling i samråd med hudpleieren din. 

God hudpleie er med på å styrke din hudbarriere, forebygge aldring og akne, forbedre porer og skape økt velvære. En god hudpleie rutine kan gi deg bedre psykisk helse og selvfølelse. Det kan også forebygge akne arr og rynker i huden.