Velbehag tilbyr en rekke medisinske og klassiske hudpleiebehandlinger. Med et spennende utvalg av innovative og effektive behandlinger, fokuserer vi på å fremheve naturlige skjønnhetstrekk i trygge omgivelser. 

Vi har klassiske ansiktsbehandlinger for deg som ønsker en time med velvære og oppfriskning, samt mer avanserte medisinske behandlinger som jobber målrettet mot hudforbedring. Behandlingene utføres av kosmetisk sykepleier eller hudterapeut som tilpasser seg dine behov for å oppnå tilfredsstillende resultater. Vi tilbyr også gratis hudkonsultasjon, hvor vi kommer med råd og anbefalinger om tilpassede produkter og behandlinger. 

 Med fokus på velvære og en behagelig behandling, ønsker vi deg velkommen til oss. 

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Fordeler med hudpleie

⭐️ Ny glød
⭐️ Styrker hudbarrieren
⭐️ Forebygger rynker og linjer
⭐️ Hjelper mot kviser og urenheter

Dyprens

En fantastisk behandling for deg som ønsker en dypere ansiktsbehandlig. Behandlingen passer for alle, men spesielt for deg med mye urenheter, store porer eller kviser. Her foretas det en analyse av huden din hvor vi tilpasser behandlingen etter dine behov. Vi benytter oss kun av medisinske hudpleieprodukter i våres behandlinger. Du kan forvente en dyprens av huden, peeling, ansiktsmaske, serum og kremer tilpasset din hudtype. Utklemming og massasje er også inkludert.

Klassisk hudpleie

Klassisk ansiktsbehandling 25 minutter

25 minutter med ansiktsbehandling med aktive ingredienser. Under denne behandlingen utføres det dyprens, skrubb og peeling som vil være tilpasset din hudtype og dine behov. 

Klassisk ansiktsbehandling 60 minutter

60 minutter med velvære tilpasset din hudtype og dine behov. Etter denne behandlingen kan du forvente en fantastisk glød og boost i huden. Her vil huden din få det du trenger av fukt, glød og anti-age ingredienser. Perfekt for deg som ønsker å gi huden en “boost” og det lille ekstra. Avsluttes med avslappende nakkemassasje.

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Mariell Borgen
Mariell Borgen
12:14 11 Nov 22
Kjempe koselig lokale og enda koseligere ansatte, her blir man iallfall tatt godt i mot! Har tatt laserbehandlinger her i over ett år nå, er så fornøyd med både service og hvordan behandlingene har forandret hverdagen min. Anbefales 🙂
Tina Søndbø
Tina Søndbø
15:50 29 Sep 22
Ble møtt av ei hyggelig, dyktig og profesjonell behandler. Veldig fornøyd med min laserbehandling her, betydelig mindre smertefullt enn annen laser jeg har prøvd tidligere. Anbefales!
Jeanine Schuur
Jeanine Schuur
13:27 29 Sep 22
Jeg er utrolig fornøyd med resultatet jeg har fått etter behandlingen utført av Sara. Meget dyktig sykepleier som har hjulpet meg. Hun forklarer alt nøye hva hun gjør og hvorfor hun gjør det. I tillegg er hun utrolig dyktig med kunnskapen hun har over hva som er best for min hud og utseende.Jeg ønsker virkelig å anbefale denne klinikken og kommer helt klart tilbake igjen når det trengs. Tusen talk for en fin og god opplevelse!
Ana Marija Pavlovic
Ana Marija Pavlovic
21:31 26 Sep 22
Anbefales veldig! Var innom for å ta laser for første gang, ble behandlet av Amelie som gjorde min første gang mye lettere for meg. Hun var veldig profesjonell og vennlig, forklarte grundig hvordan behandlingen fungerte og var betryggende! Jeg har hatt mye effekt etter behandlingen også❤️
Tuva Søby
Tuva Søby
13:59 24 Sep 22
Veldig fin opplevelse. Jeg har tatt laserbehandling før og da synes jeg det gjorde ordentlig vont. Her brukte de en annen type laser og behandling var veldig behagelig og jeg fikk ikke vondt i det hele. Kamilla var veldig søt og jeg følte meg trygg. Anbefaler på det varmeste:)
See All Reviews
js_loader

Vanlige spørsmål om hudpleie

Både klassisk ansiktsbehandling og dyprens kan tas hver 2-4 uker uten problem. 

Vi anbefaler deg å besøke vår hudpleier minst 1-4 ganger i året. Da sikrer du deg at huden blir godt tatt vare på, samt gjort analyse av etter værskifte, alder og hormonelle forandringer.

I en klassisk ansiktbehandling tilpasser vi produkter til din hud. Vi tilpasser behandlingen etter dine behov og ønsker. Behandlingen består av rens, toner, peeling, ansiktsmaske, serum, kremer og massasje av decollete. 

Damp og steam kan stimulere kollagenproduksjonen i huden din. For høy temperatur i dampen kan skade huden din. Det er derfor viktig å utføre damp behandling i samråd med hudpleieren din. 

God hudpleie er med på å styrke din hudbarriere, forebygge aldring og akne, forbedre porer og skape økt velvære. En god hudpleie rutine kan gi deg bedre psykisk helse og selvfølelse. Det kan også forebygge akne arr og rynker i huden.