Aquagold, ofte kalt “The golden cocktail”, er blant de mest populære behandlingene innen medisinsk hudpleie. Dette er en ansiktsbehandling bestående av mesoterapi, filler, muskelavslappende middel og andre næringsstoffer. Blandingen sluses ned i huden via tolv mikrotynne gullbelagte nåler. Aquagold har svært god effekt på porer og fine linjer, samtidig som den tilfører huden fukt, bedrer spent og gir en vakker glød.

Snarveier
0 +
Fornøyde kunder

5/5

Kundescore

Gratis

Konsultasjon

Dame som får en aquagold ansiktsmaske hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Hva er Aquagold?

Aquagold er en trygg, effektiv og populær behandling som resulterer i hudforbedring. Den både strammer opp og jevner ut huden, gir mer glød og en glatt overflate. Aquagold behandling innebærer at fruktsyrer i ulike styrker legges på huden. Syrene gjør at huden stimuleres til å fornye seg. Passer for deg som vil jobbe målrettet mot hudforbedring (i form av kur), eller ønsker en “party-peel” for ekstra glød. 

Vi tilbyr tre forskjellige kjemiske peelinger fra Dr. Dennis Gross i vår salong, tilpasset deg og dine behov. Universal-peelen passer alle hudtyper og hudtilstander. Vi gjør oppmerksom på at man må ha tatt denne behandlingen minst en gang før man eventuelt skal ta de to andre kjemiske peelingene vi tilbyr. Dette er for å gjøre huden forberedt på mer aktive og konsentrerte ingredienser i de to andre behandlingene. Vi bruker også en innovativ lysterapi-maske i to av behandlingene. Masken innehar tre ulike bølgelengder av rødt, infrarødt og blått lys, som alle er utviklet for spesifikke behov i huden. 

Hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk er vi spesialisert på medisinsk peeling. Dette er en effektiv og tilnærmet smertefri metode for å forbedre huden på.

Vanlige spørsmål om Aquagold

Aquagold behandling skjer ved at nåler lager en kontrollert “skade” i huden, og sender beskjeder til hjernen om å sette i gang en reparasjonsprosess i det aktuelle området. Prosessen vil utløse produksjonen av kollagen og elastin, og i kombinasjon med næringsstoffene som har blitt slust ned i huden, oppnår man en sterkere, fastere og mer motstandsdyktig hud. Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals og bryst. Vanligvis renses huden godt først og sprites før ampullen med AquaGold klargjøres. Deretter stemples cocktailen inn jevnt i hele huden. Behandlingen tar ca. 15-20 minutter.

Etter behandlingen vil du oppleve rødhet og varme i huden. Du skal helst ikke bruke make-up på huden det første døgnet etter Aquagold. Behandlingen er relativt smertefri.

  • Moden hud som trenger mer fasthet 
  • Problemhud med porer, akne, rosacea
  • Ujevn pigmentering
  • For deg som ønsker ekstra fukt og glød i huden
  • Gravide og ammende
  • Hud med aktive hudlesjoner
  • Hud med infeksjoner 
  • Hud med aktive hudproblemer

Varigheten og effekten av behandlingen varierer fra person til person, avhengig av alder, biologi og hvor godt man tar vare på huden hjemmefra. Resultat som fukt og glød i huden har en lengre varighet enn for eksempel resultatet på porene. Den maksimale effekten kan oppleves rundt 14 dager etter behandling. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for å opprettholde resultatet.

Hvorfor velge Velbehag?

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand, Bergen og Sandnes sentrum. Vi tilbyr en rekke behandlinger innen laser, injeksjoner, medisinsk- og klassisk hudpleie. Vårt team er håndplukket fra bransjen og består av lege, kosmetiske sykepleiere og dyktige terapeuter. Hos oss kan du føle deg trygg i omgivelser fylt av etikk, ansvar og ekspertise innen fagområdet. 

 

Bestill nå, betal senere

Vi tar aldri forhåndbetalt. Bestill enkelt via vår nettbooking uten kredittkort, og betal når du er ferdig med behandlingen i klinikk.

Alexander Aasen
Alexander Aasen
22:10 23 Apr 22
Profesjonelle og hyggelige ansatte. Effektiv og smertefri laserbehandling. Anbefales!
Fatima Revne
Fatima Revne
19:13 03 Apr 22
Koselig atmosfære og meget dyktige personale😍 Skal definitivt tilbake!
Malin Bruun Svorkmo
Malin Bruun Svorkmo
18:40 03 Apr 22
Har gjennomført flere behandlinger hos Velbehag, har fått fantastiske resultater fra Sara kosmetisk sykepleier og laser hårfjerning som har blitt en storfavoritt. Super fornøyd!
Jeanette Vatland
Jeanette Vatland
12:08 03 Apr 22
Utrolig hyggelige jenter som tar deg godt imot, og passer på hvordan du har det under hele behandlingen ❤️ Fint og rent lokale, tommel opp!
Silje Rasmussen
Silje Rasmussen
19:46 30 Mar 22
Super service og dyktige folk som vet hva de driver med. Mishe er helt fantastisk, kunne ikke vært mer fornøyd🙏🏻
See All Reviews
js_loader