Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Profhilo – Gjenopprett Fuktighet og Spenst i Huden

Innhold

I dette blogginnlegget kan du lese alt du trenger å vite om Profhilo-behandling hos Velbehag medisinsk hudklinikk. 

 

Hva er Profhilo?

Når vi blir eldre senker produksjonen av kollagen og elastin i huden. Det gjør at huden mister sin naturlige spenst, samtidig som den ikke lenger klarer å holde på fuktighet på samme måte. Dette fører til volumtap, og en gradvis utvikling av synlige aldringstegn i form av rynker og slapp hud.

 

Profhilo er en injiserbar anti-agingbehandling laget av hyaluronsyre for hud som mister sin elastisitet og fasthet med alderen. Den kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen din hvor huden viser synlige tegn på aldring.

Ofte ser man en umiddelbar merkbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer etter Profhilo behandling.

Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Fordi det er termisk bundet og ikke kjemisk bundet, fungerer det som en fantastisk hydrator (fuktighetskrem), og ikke som et fyllstoff. Det injiseres like under overflaten av huden der den sprer seg raskt og reagerer med ditt eget vev for å umiddelbart øke hydreringen. I løpet av de neste fire ukene går den inn i fase to og begynner arbeidet med å øke produksjonen av elastin og kollagen. Dette forvandler effektivt huden og gir den et jevnere, glattere og fastere utseende.

Hyaluronsyre er best kjent som et «fyllstoff» og brukes vanligvis til å gi volum til leppene eller for å konturere og forme andre områder av ansiktet.

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff produsert i kroppen vår, det finnes i hud, leddog annet bindevev. Dens rolle er å beholde fuktighet i kroppen og hjelpe med kollagenproduksjon. Det kan holde opptil  1000 ganger vekten i vann, noe som gjør den ideell for binding av fuktighet i huden. Med alderen minker imidlertid hyaluronsyreproduksjonen og huden ser kjedeligere og dehydrert ut, med fine linjer og rynker som en uunngåelig konsekvens.

Spørsmål og svar om Profhilo 

Hva gjør Profhilo?

Profhilo er et stabilisert, injiserbart, hyaluronsyre-basert produkt som strammer opp huden og motvirker slapphet. I tillegg til å styrke og fukte huden, har Profhilo en remodellerende effekt på vev som taper spenst i aldringsprosessen. Profhilo er utmerket å bruke sammen med andre estetiske behandlinger som filler. 

 

Hvordan virker Profhilo?

Profhilo virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er remodellering av vev og oppstramming av slapp hud.

 

Hvem passer Profhilo til?

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. 

 

Hva er fordelene med Profhilo?

  • Fukt og glød til ansikt, hals eller bryst
  • Lett oppstramming og bedre spenst
  • Lett rynkereduksjon
  • Generell forbedring av hudkvalitet

 

Hvor mange behandlinger trenger man med Profhilo?


Det anbefales å ta to behandlinger med Profhilo, med fire ukers mellomrom. Deretter kan man ta en ny dose etter 8-12 måneder, for å vedlikeholde og bevare resultatet. 

 

Nedetid etter Profhilo

Profhilo har svært liten nedetid. Det betyr at man kan gå tilbake til daglige gjøremål etter behandlingen. 

Umiddelbart etter behandlingen kan man se små røde stikk i huden. Det er heller ikke unormalt med små vabler akkurat der injeksjonen er satt. Dette vil gå ned i løpet av de første timene etter behandling. I noen tilfeller kan det også oppstå små blåmerker i huden. Disse vil forsvinne i løpet av noen dager, og man kan helt fint dekke det til med make-up dagen etter behandling. Unngå trening og sauna samme dag.

 

Bivirkninger med Profhilo?

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen, men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med Profhilo.

 

Hva koster Profhilo?

En behandling med Profhilo koster 4300,- hos Velbehag medisinsk hudklinikk. 

Hvor kan man ta Profhilo?

Man kan behandle ansikt, hals, bryst og hender med Profhilo hos Velbehag. 

 

Er Profhilo bedre enn filler?

Både Profhilo og filler lages av hyaluronsyre, men filler har som hensikt å gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, i motsetning til Profhilo som jobber mer mot økt fuktighet, glød og lett oppstramming i huden. 

 

Hvor lenge varer en Profhilo behandling? 

En behandling med Profhilo varer i omtrent 15 minutter. 

 

Hvor lang tid tar det før man ser effekten av Profhilo?

Etter å ha tatt to behandlinger med Profhilo, vil man kunne se effekten etter 4 til 8 uker. 

 

Fjerner Profhilo rynker?

Bioremodelling er et innovativt antiagingkonsept som motvirker hudens slapphet.

Profhilo er biokompatibel og lett i vevet og gjenoppretter nivået av hyaluronsyre som naturlig finnes i huden. Dette gjør Profhilo optimal for områder som tidligere har vært vanskelige å behandle, inkludert nakke, hender og armer.

Kliniske data bekrefter at hudstruktur, elastisitet og fuktighetsbalanse forbedres med en umiddelbar oppstramningseffekt.

Profhilo er en antiage-behandling, som passer for deg som ønsker strammere og glattere hud. Samtidig gir behandlingen mer spenst, fukt og ikke minst glød.

 

Er Profhilo verdt pengene?

Behandling med Profhilo er en investering for huden. Den er både forebyggende og behandlende på sikt, og anbefales til deg som ønsker å ta vare på huden din over lengre tid. Dersom du ønsker raske resultater og en såkalt “quick fix”, kan det hende at andre injeksjonsbehandlinger er mer aktuelle for deg.

Kan Profhilo brukes under øynene?

Nei, Profhilo kan ikke brukes under øynene. Injeksonsbehandlinger som Skinbooster og filler kan brukes under øynene.

 

Vil Profhilo gi et yngre utseende?

Profhilo er en anti-aldrende behandling som strammer opp huden og forbedrer hudkvaliteten, og har på den måten en foryngende effekt på huden uansett alder. 

Profhilo hos Velbehag

Du kan finne mer informasjon om Profhilo og andre medisinske behandlinger på våre nettsider. Vi er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og henvendelser, som kan gjøres gjennom: 

 

Husk at vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon hos vår kosmetiske sykepleier, dersom du lurer på om Profhilo eller andre medisinske behandlinger kan være noe for deg. 

Velkommen til oss! 

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk