Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Laser Hårfjerning Hos Velbehag – Alt Du Trenger å Vite i 2021

Innhold

Hvilke fordeler får man av laser hårfjerning?

Hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk er vi spesialisert på hårfjerning med laser. Dette er en effektiv og tilnærmet smertefri metode for å fjerne uønsket og sjenerende hårvekst. Laser gjør det mulig å gå vekk fra de tradisjonelle måtene å fjerne uønsket hårvekst på, som barbering, napping, voksing, elektrolyse eller hårfjerningskrem. Dette er metoder som innebærer at hårene gror tilbake igjen – innen noen dager eller uker. De kan også oppleves som ubehagelige. Med laser får man derimot langvarig hårreduksjon (opptil 95%), i tillegg til at det gir en permanent reduksjon i antall hår som vokser ut. Laseren vi bruker, Soprano Ice, er kjent for sine gode resultater. Det er vanlig at opptil 25% av hårene forsvinner allerede ved første behandling. Etter et tilpasset behandlingsprogram trenger du ikke lengre å ta stilling til uønsket hårfjerning.

1200x1200-gallery-laser-3.jpg
1200x1200-gallery-laser-2.jpg
1200x1200-gallery-laser-4.jpg

Å fjerne uønsket hårvekst ved bruk av laser blir stadig mer populært. Hår på kroppen og i ansikt er helt naturlig, men mange ønsker likevel å benytte seg av laserbehandling. Dette er av ulike grunner, som kosmetiske årsaker eller medisinske plager, men også for kunder som er gått lei av stadig inngrodde hår, barbering, voksing og napping. Laser passer perfekt for deg som vil slippe å bruke tid på å fjerne hårvekst selv i hverdagen. Det kommer også godt med ved spesielle anledninger, som på sydenferie, julebordsesong, sommerferie eller når man vil pynte seg litt ekstra. Her får du silkemyke legger til enhver tid – med et mer permanent resultat på en behagelig og effektiv måte.

 

Slik forbereder du deg før laser hårfjerning

Det er noen ting som er greit å vite som kunde før man skal ta laserbehandling:

 

 1. Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling. Dette gir normale hårsekker som laser har best effekt på.
 2. Området skal barberes senest dagen eller kvelden før laserbehandling. Vi tilbyr også barbering i klinikk, mot et ekstra tillegg.
 3. Ikke smør området med fuktighetskrem eller olje dagene før behandling.
 4. Unngå solarium og selvbruning i 2 uker før timen din, og beskytt alltid huden med solkrem utendørs.
 5. Du kan ha solbrun hud når du tar laser hos oss. Laseren vi bruker heter Soprano Ice Platinum, og er en av få lasere som kan jobbe på solbrun hud og på alle hudfarger. Den kan også behandle alle områder på kroppen og på tynnere hår. 

 

Hva kan du forvente underveis ved laser hårfjerning? 

Hos Velbehag blir du godt tatt imot av en av våre terapeuter. Du kan også få en gratis konsultasjonstime i forkant av laserbehandlingen dersom du ønsker det. For oss i Velbehag er det viktigste at du som kunde føler deg trygg og ivaretatt. Deretter kan vi tilby en høyteknologisk og effektiv laserbehandling etter dine behov og ønsker. Laseren er trygg å bruke, i tillegg til at prosessen er tilnærmet smertefri for deg som kunde. Her jobber behandleren i bevegelse mesteparten av tiden, som gjør behandlingen tryggere enn andre lasere på markedet.

Hvor lang tid tar laser hårfjerningen?

Lengden på selve behandlingen varierer etter hvilke område/områder som skal ha laserbehandling. Du vil også få et tilpasset behandlingsprogram som er anbefalt å følge de neste månedene, for best mulig resultat på sikt.

 

Hva kan man forvente etter å ha tatt laser hårfjerning?

Det er vanlig å være usikker på hva man kan og ikke kan gjøre etter en slik type behandling. Du kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. Huden kan i noen tilfeller bli litt rød i etterkant, med litt hevelse rundt hårsekkene. Det går vanligvis over etter noen minutter, men kan noen ganger vare alt fra en time til en hel dag. I etterkant av behandlingen trenger du ikke å ta noen spesielle hensyn, men vi gjør kunder likevel oppmerksomme på noen ting:

 

 • Unngå sminke samme dag som du har hatt laserbehandling i ansikt.
 • Bruk solfaktor på alle behandlede områder som blir utsatt for UV-lys.
 • Vi anbefaler alltid å bruke solfaktor 50 på områder som blir direkte utsatt for sollys.
 • Selvbruning og andre kremer kan påføres dagen etter behandling.


Du vil også, i samråd med en av våre behandlere, få et behandlingsprogram for prosessen videre. Dette er for å oppnå et tilfredsstillende og optimalt resultat. Hvilket behandlingsprogram som blir anbefalt varierer ut ifra hver enkelt kunde og området som skal behandles. Her er et eksempel på områder og antall anbefalte behandlinger disse trenger: 

 • Armhuler, bikinilinje og brasiliansk: trenger i snitt ca. 6 behandlinger for optimal hårreduksjon
 • Kropp: ca. 8-10 behandlinger
 • Ansikt: ca. 8-12 behandlinger.

 

Behandlingene gjøres med et mellomrom på 4 til 8 uker, avhengig av hva behandleren anbefaler i ditt tilfelle.


Utover dette vil du få god oppfølging av oss. Det gjelder både i form av et tilpasset behandlingsprogram, men også dersom du har andre spørsmål knyttet til behandlingen i tiden etterpå. 


Pakkeløsninger 

Vi tilbyr laser hårfjerning både som enkeltbehandlinger og som pakkeløsninger. Ved pakkeløsning kombineres to eller flere områder etter kundens behov. Dette er et populært tilbud blant våre kunder, fordi man får behandlet flere områder til en redusert pris. Her er en oversikt over pakkeløsninger vi tilbyr hos Velbehag: 


Pakkeløsning ansikt:

 • Hele ansiktet: 1900 kr
 • Overleppe + hake: 1500 kr

 

Pakkeløsning overkropp:

 • Bryst + mage: 3400 kr
 • Hals + bryst + mage: 4800 kr
 • Nakke + kinn + hals: 2000 kr
 • Nakke + skuldre + overrygg + korsrygg: 4800 kr

Pakkeløsning underkropp:

 • Legger + lår: 4500 kr
 • Føtter + tær: 900 kr

 

Andre pakkeløsninger:

 • Brasiliansk + armhuler + legger: 4400 kr
 • Hele kroppen 24000 kr

 

Risiko ved laser hårfjerning

Det er som tidligere nevnt få risikoer knyttet til laser hårfjerning. Vi bruker en trygg og oppdatert maskin, som er blant de beste på markedet. I tillegg har våre behandlere kunnskapen og kompetansen som trengs for å gi deg best mulig resultat.

 

Det er likevel noen som ikke kan ta laser hårfjerning, og dette gjelder:

 • Personer med kreft og som er under cellegift-behandling.
 • Om du er gravid eller ammer.
 • Laserbehandlingen vil ikke ha effekt på grått og blondt hår.

 

Laser hårfjerning i Kristiansand

Velbehag Medisinsk Hudklinikk er en av få skjønnhetssalonger i Kristiansand som tilbyr laserbehandling som permanent hårfjerning. Laserbehandlingen blir utført av laserterapeut og dermatologisk sykepleier, som sikrer deg en trygg behandling med den beste ekspertisen innen dette fagområdet.  

 

Laser hårfjerning i kristiansand
Laser hårfjerning i kristiansand

Hvorfor velge Velbehag for laser hårfjerning?

Hos oss i Velbehag er kunden det viktigste. Vi ønsker å gi den beste kundeopplevelsen i forhold til dine forventninger og behov. Vår visjon er å skape et vakkert og naturlig resultat, basert på dine naturlige skjønnhetstrekk. Målet er at du som kunde opplever tilfredsstillelse etter våre behandlinger, som gir deg ekstra glød i hverdagen og en selvtillits-boost. Dette sikrer vi både gjennom vår kunnskap og faglige kompetanse, men også fordi vi bruker den beste laseren på markedetVi er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og henvendelser, som kan gjøres gjennom: 

 • Facebook & Instagram (Velbehag medisinsk hudklinikk)
 • Mail (info@velbehagklinikk.no)
 • Telefon i klinikken: 923 72 217
 • Chat på vår nettside  


BESTILL LASER HÅRFJERNING

Velkommen til oss! 

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk