Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Komplett Guide til Vippe Extensions i 2022

Innhold

Øynene er en sentral del av ansiktet, og noe av det første man legger merke til ved en person. Med vippe extensions løftes blikket og man får en såkalt “dådyr-effekt”. Her kan du lese alt du trenger å vite om den populære skjønnhetsbehandlingen som har en forstørrende effekt på ditt uttrykk og dine øyne. 

Hva er vippe Extensions?

Extensions betyr forlengelse, som er hovedprinsippet i behandling med vippe extensions. Her festes falske øyevipper på dine naturlige vipper. Løsvippene limes på hver enkelt vippe, og gir en illusjon om store, lange og mørke vipper. Man trenger dermed ikke å bruke mascara når man har vippe extensions. Nå kan du våkne hver morgen med ferdig-sminkede øyne. Dette er behandlingen for deg som ønsker et ekstra våkent og ferdigsminket utseende til en hver tid. 


Hvordan velge riktig Vippe Extensions?

Hos Velbehag tilbyr vi klassiske vippe extensions. Her velger vippeteknikeren lengde, volum og vinkler på vippene som passer deg, dine øyne og vipper best. Vippeteknikeren spør deg også om hvordan du ønsker resultatet skal være, og tar hensyn til dette. 

Klassiske vippe extensions er den mest naturlige formen for vippe extensions. Her kan selv små, korte og tynne vipper bli mer fyldige og lange. 

Dette er behandlingen for deg som vil ha naturlige vipper, men likevel en perfekt mascara-look til enhver tid. Det passer også for deg som er lei av å påføre mascara, vil bruke mindre tid foran sminkespeilet, vil ramme inn ansiktet, om du skal i en spesiell anledning, eller om du bare vil føle deg ekstra fresh hele tiden. 

Vippe Extensions hos velbehagHva koster det for Extensions?

Hos Velbehag koster et nytt sett med klassiske vippe extensions 1590 kr. 


Hva koster det for refill?

Hos oss koster det 990 kr å fylle på vippene. Vi anbefaler å ta refill etter ca. 3 uker, eller når du selv føler at vippene begynner å falle av. Dette avhenger blant annet av hvordan din vippesyklus er, hvor godt du tar vare på vippene og hvor fyldig du ønsker at de skal være. 


Hvordan tar du vare på dine extensions best mulig?

Det er viktig å ta vare på vippene etter å ha tatt extensions. Her er noen tips som gjør at vippene dine holder seg friske og sunne mens du bruker extensions.   • Hold deg unna vann, trening og generelt varme de første 48 timene etter nytt sett/påfyll 
  • Unngå å skrubbe/klø direkte på vippene
  • Unngå å bruke mascara da dette vil ødelegge extensions
  • Smink deg som normalt (utenom mascara), men vær nøye når du skal fjerne sminken; unngå rense vippene eller få vann på de. Vask huden rundt øyet forsiktig. Hvordan rense Extensions?

Det er viktig å rense vippe extensions regelmessig, da de fanger opp støv, sminkerester, hudrester og lignende som ikke forsvinner av seg selv. Hvis man ikke renser vippene kan man også risikere at de faller av fortere. Dette skjer fordi limet som brukes med vippe extensions løses opp av olje fra huden eller av sminkerester. Vi anbefaler å rense vippene daglig, og at du gjør det for eksempel som en del av din renserutine. Du kan kjøpe vippeshampo i vår klinikk som er tilpasset rensing av vippe extensions. Du påfører såpen/skummet direkte på vippene med fingre eller en rensepensel. Bruk deretter en myk børste eller pensel for å jobbe skummet inn i vippene. Det viktigste stedet å vaske er helt nederst ved huden, mellom vippene. Det er her alt samler seg opp, og limet sitter. Limet er kraftig, så ikke vær redd for å vaske det grundig. Hvis du ser at noen vipper faller av, er det mest sannsynlig de naturlige vippene som bytter seg ut og er i vekstfase. Vask vippene ved å dra penselen nedover, oppover og til siden. Vask alt vekk med vann, børst deretter gjennom med en tørr børste som du får i vår salong. 

Les også: Hva er Vippeløft?

Påføring av extentions

Påvirker extensions mine naturlige vipper?

Vippe extensions trenger ikke å påvirke de naturlige vippene. Vi har sertifiserte og kvalifiserte behandlere som bruker trygge produkter for vippe extensions. Vi følger også opp våre kunder og tilbyr renseprodukter som gjør at man kan ta vare på vippene på best mulig måte. Vi legger ikke vipper på om du har øyesykdom, ikke har vipper eller om vippene ikke er sterke nok for extensions. 

Hvor kan jeg få extensions?

Velbehag er en profesjonell aktør som tilbyr vippe extensions i sin klinikk i Kristiansand sentrum. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser oss dine behov. Velkommen til oss! 
For flere spørsmål om vippe extensions eller bestilling av time, kan du nå oss på: 

Telefon: +47 923 72 217

E-post: info@velbehagklinikk.no

Facebook: Velbehag medisinsk hudklinikk 

Instagram: Velbehagklinikk

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk