Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Hva er Vippeløft? Alt du trenger å vite før du booker time

Innhold

Vippeløft er en revolusjonerende skjønnhetsbehandling som har skutt fart i Norge de siste årene. Det er en naturlig metode for å skape volum til vippene uten å bruke extensions. Under kan du lese alt du trenger å vite om vippeløft, som hvordan behandlingen foregår, hvor lenge resultatet varer og hva du kan forvente ved vippeløft hos Velbehag. 

Vippeløft behandling
Resultat av Vippeløft

Hva er vippeløft?

Vippeløft er en skjønnhetsbehandling som utføres på øyevipper. Det er en naturlig metode som gir volum og farge til vippene, uten å måtte ty til vippeextensions eller vippetang. Vippene blir betraktelig lengre, større og fyldigere, og det skapes en illusjon om mer våkne øyne og et løftet blikk. Vippene får i tillegg et naturlig løft og en bøy som varer i flere uker. 

Vippeløft er en svært populær behandling som stadig flere sverger til. Grunnen til dette er at behandlingen passer for mange, og har ikke en spesiell målgruppe. Det er en relativt ny og revolusjonerende metode for å skape volum til vippene, som har flere fordeler ved seg: 

  • Man vil bruke mindre tid på sminke og særlig mascara
  • Man trenger ikke å bruke mascara
  • Vippene får volum og løft, som synes ekstra dersom man bruker mascara
  • Man slipper å bruke kunstige vipper (extensions) dersom man ønsker tilnærmet samme effekt men et mer naturlig resultat 
  • Man trenger ikke å bruke vippetang for å bøye de naturlige vippene 
  • En relativt rask behandling på 45 minutt, med en varighet på flere uker
  • Ser opplagt ut til en hver tid, med et naturlig og vakkert resultat
Vippeløft behandling velbehagHvordan er det å få et vippeløft?

Vippeløft er en behandling som tar ca. 45 minutt. Underveis legger terapeuten på ulike produkter på vippene som sammen skaper en naturlig bøy og farge som varer i flere uker. Kunden har øynene lukket under hele behandlingen. Det startes med at det legges på silikonformer på hvert øyelokk, tilpasset lengden på vippene. Terapeuten velger også former ut fra om kunden har naturlig bøyde vipper fra før eller om de er rette. Deretter limes og børstes vippene oppover. Dette limet har i seg selv ingen effekt, annet enn at det legger vippene i ønsket retning på silikonformen. Det legges deretter på to ulike produkter som skaper det permanente resultatet på vippene. Det første produktet setter i gang en aktiveringsprosess, mens det andre nøytraliserer og gjør at vippene holder seg i retningen de er lagt på silikonformen. Etter at selve vippeløftet er utført, farger terapeuten vippene. Det anbefales å farge vippene ettersom produktene fra vippeløftet kan lysne vippene til en viss grad. Det er likevel alltid opp til kunden om man ønsker å farge vippene eller ikke. Etter fargeprosessen tar terapeuten av silikonformene, og fjerner lim og farge som er igjen på vippene. Behandlingen er nå ferdig, og man har fått lengre, fyldigere og mørke vipper. 

Hvor lenge varer et vippeløft?

Et vippeløft vil vare i ca. 4-6 uker. Resultat og varighet varierer mellom hver kunde, avhengig av de naturlige vippene til kunden. Dersom man har lyse, tynne vipper vil vippeløft sannsynligvis ha en lengre varighet og effekt. Det må likevel gå 4-6 uker før man kan ta behandlingen på nytt. Grunnen til dette er at vippene trenger en pause fra aktiverings-produktene som brukes i behandlingen. Dersom disse legges på med et kortere mellomrom, kan det skade vippene over tid.

Hvor mye koster et Vippeløft?

Vippeløft koster i gjennomsnitt 990 kr ved ulike klinikker og hudpleiesalonger. Hos Velbehag koster behandlingen 790 kr, med farge inkludert i prisen. Vi har jevnlig kampanjer på våre behandlinger, deriblant vippeløft, og våre kunder kan få dette til en ekstra god pris i disse periodene.

Vippeløft resultat
Vippeløft hos Velbehag
Vippeløft resultat
Vippeløft hos Velbehag

Fungerer vippeløft på alle vippelengder og -farger?

Resultat, varighet og effekt ved vippeløft varierer mellom hver kunde. Dette handler om tykkelsen, styrken og fargen på de naturlige vippene. Terapeuten tilpasser seg vippene for best mulig resultat, i tillegg til kundens egne ønsker og tanker for behandlingen. 

Vippeløft skal i utgangspunktet fungere på alle vippelengder og farger. I noen tilfeller er derimot vippene naturlig forskjellige på hvert øye hos kunden. Dette handler blant annet om hvilken side av ansiktet man sover mest på om natten. Her kan vippeløft ha en god effekt og gjøre vippene mer like på hver side, men det skjer også at vippene er forskjellige til en viss grad etter behandlingen. Dette vil variere mellom hver kunde, avhengig av den naturlige styrken på vippene og til hvilken grad vippene lar produktene virke. Vippeløft er likevel en behandling som passer alle, så lenge man har øyevipper. Menn kan også fint ta vippeløft.

Vippeløft hjemme

Få lengre, tykkere og mørkere vipper med bestselgende produkter fra Grande Lash! Vippe serum og maskara gir deg WOW effekten hjemme, men kan også kombineres med vippeløft behandling. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra, samtidig som du tar vare på og styrker dine naturlige vipper.

Kjøp våre mest populære produkter for fyldige vipper her: Grande Lash Serum og Grande Drama Intense Thickening Mascara with Castor Oil

Vippeløft hos Velbehag

Hos Velbehag utføres vippeløft av sertifiserte terapeuter som ønsker å gi det beste resultatet til sine kunder, basert på sin kunnskap, engasjement og interesse i faget. Vi tilpasser oss hver enkelt kunde og lytter til deres ønsker, behov og tanker til behandlingen og resultatet. Vi kommuniserer alltid med kunden før, underveis og etter behandlingen. Dersom kunden ikke opplever tilfredsstillende resultater, lytter vi til dette og vil rette opp så godt det lar seg gjøre. 

Vippeløft er en revolusjonerende skjønnhetsbehandling som vi tror har kommet for å bli. Hos Velbehag utføres dette av erfarne og sertifiserte terapeuter til en svært god pris. Det er en trygg behandling som fremhever dine naturlige skjønnhetstrekk over flere uker. For flere spørsmål om vippeløft eller bestilling av time, kan du nå oss på: 

Telefon: +47 923 72 217

E-post: hei@velbehagklinikk.noFacebook: Velbehag medisinsk hudklinikk 

Instagram: Velbehagklinikk BESTILL TIME

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk