Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Fettfjerning – Hva er det? Risiko? Hva kan du forvente? – Velbehag

Innhold

Hva er fettfjerning? 

Fettfjerning er en skjønnhetsbehandling hvor man fokuserer på å fjerne eller redusere fett fra forskjellige områder på kroppen. Populære steder å fjerne fett fra er dobbelthake, mage, hofter, underarmer, lår og rumpe, i tillegg til overflødig hud som er vanlig å ha rundt bh og armhuler. 


Hos Velbehag gjennomføres fettfjerning som en injeksjonsbehandling, og er en effektiv ikke-kirurgisk metode for å fjerne uønsket fett på kroppen. Det injiseres et stoff som inneholder deoksykolsyre, som er det første godkjente legemiddelet for oppløsning av fettceller. Det inneholder et molekyl som løser opp fettcellene permanent, og ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen. Det inneholder også deoksykolsyre, som er et virkestoff kroppen produserer naturlig fra før av. Dette virkestoffet gjør at kroppen nedbryter fett på en lett fordøyelig måte.

Det er derimot svært vanlig med opphopning av fett på kroppen som ikke lar seg slanke eller trene bort. Faktorer som arv, miljø, hormoner, alder, livsstil og kosthold kan påvirke oppsamling av fettceller i kroppen. Når det injiseres deoksykolsyre ødelegges fettcellene i området. Dette er både et effektivt og skånsomt alternativ for de som ikke ønsker å ta i bruk metoder som fettsuging eller plastisk kirurgi. Avhengig av mengden fett, anbefales det å gjøre behandlingen flere ganger med 4-6 ukers intervall for å oppnå tilfredsstillende resultater. 


Risiko ved fettfjerning

Det er en trygg behandling, men det er likevel noen som ikke bør ta fettfjerning. Det gjelder for deg som er allergisk mot deoksykolsyre, har en infeksjon i behandlingsområdet eller er gravid/ammer. Dersom du går på medisiner vil det vurderes under konsultasjon om du er egnet for behandlingen. Det er i tillegg en en aldersgrense på 18 år på denne behandlingen. 


Er behandlingen smertefull?

Under behandlingen injiseres det små mengder av virkestoffet deoksykolsyre, for å oppnå redusert fettsamling i ønsket område. Selve behandlingen kan oppleves som noe ubehagelig, avhengig av området man behandler og om det er sensitivt. 

I etterkant av behandlingen kan man oppleve noe ubehag og hevelse i området som har fått fettfjerning. Man kan oppleve noe nedetid, og få blåmerker, rødhet eller nummenhet i området. Disse bivirkningene er forbigående og går vekk etter en til to uker. Det kan dermed være nyttig å legge behandlingen til en dag før helg eller ferie. Det er vanlig å oppleve slike bivirkninger etter første behandling, men at disse blir mindre og mindre etter de neste behandlingene. 

Ved en konsultasjon hos Velbehag vil du få grundig informasjon om mulige bivirkninger og komplikasjoner knyttet til behandlingen. 


Fettfjerning hos Velbehag

Hos Velbehag utføres det fettfjerning på flere områder av kroppen. Under er full oversikt over områder som kan behandles og pris: 


  • Hake – 3500,-
  • Mage – 4000,-
  • Hofter – 4000,-
  • Underarmer – 4000,-
  • Innside lår – 4000,-
  • Bakside lår – 4000,-
  • Bh/armhule fett – 4000,-
  • Andre områder – 4000,- 


Vi tilbyr alltid gratis konsultasjon i forkant av timen, for å sikre deg trygghet og kunnskap rundt fettfjerning. Her vil en kosmetisk sykepleier gå gjennom prosedyren og besvare dine spørsmål. Du vil få god oppfølging både før, under og etter din time til fettfjerning. Vi er opptatt av å gi deg en god og behagelig opplevelse hos oss som kunde. BESTILL TIME

Vi er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål, som kan gjøres gjennom: 


Telefon: +47 923 72 217

E-post: info@velbehagklinikk.no

Instagram: Velbehag klinikk

Facebook: Velbehag medisinsk hudklinikk 

Velkommen til trygge omgivelser hos Velbehag. 

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk