Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

Dermapen: En Komplett Guide Til Hudbehandling

Innhold

Enten du ønsker å nå de dypere lagene i huden for å få bedre effekt av serum, øke kollagenet, rette på arr eller en høyere cellulær produksjon, er Dermapen en øyeblikkelig og minimalt omfattende løsning. Selv om denne praksisen innen microneedling går tilbake til 1990-tallet, har nyere teknologi revolusjonert effekten og resultatene av denne behandlingen. 

Hva er microneedling og Dermapen? 

Huden vår er generelt ugjennomtrengelig for mange ting. Jo større molekylet er, jo mer frastøter huden vår det. Det er vår barriere for å skille vekk bakterier og virus, som beskytter fra “ytterveggen” vår. Noen ganger vil man faktisk at noe skal gå inn på dette nivået under huden, kjent som dermis, for å forbedre blodsirkulasjonen, kollagenproduksjonen og øke cellulær vekst.

Det legges som regel på et serum som skal trenges ned med nåler fra et apparat, som brukes kontinuerlig på huden og skaper små hull eller punkteringer. Etterpå avslutter man med en beroligende fuktighetsmaske og produkter. 

Hva er målet med behandlingen? 

Målet med behandlingen er å få levert ulike næringsstoffer ned i underhuden, på en mest mulig effektiv og skånsom måte. Det åpner generelt opp dører for å øke effektiviteten av andre hudpleieprodukter for huden i fremtiden. 

Er det en forskjell på microneedling og Dermapen?

Dermapen er en mer avansert og effektivisert form for microneedling. De har samme prinsipper og Dermapen blir en slags underkategori av microneedling. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon i huden og fornyet cellevekst. Disse kanalene gjør at man får opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer til å trenge dypt ned i huden og gi næring til cellene. 

Hvordan er smertenivået?

Avhengig penetrasjonsdybden og hvor langt ned i huden man bruker nålene, kan Dermapen være noe smertefullt. Det varierer derimot mellom hver kunde, og alle opplever behandlingen forskjellig. Det er også mulig å ta bedøvelseskrem på huden før behandlingen, som gjør at prosedyren blir tilnærmet smertefri.

Beautician making mesotherapy treatment with dermapen on face of adult woman

Hvordan er resultatene?

Resultater etter Dermapen-behandling er relativt umiddelbare. Man opplever vanligvis rødhet på huden fordi huden er penetrert av sterile nåler og huden starter raskt i gang en reparasjonsprosess. Resultatene over tid omfatter en rekke fordeler, som: 

 • Arr
 • Acne
 • Ujevnheter
 • Pigmenteringer
 • Brannskader
 • Linjer og rynker
 • Store porer 

Behandlingen bidrar til en generell hudforbedring, oppstramming og ny glød i huden

Behandling av acne med Dermapen.
Behandling av acne med Dermapen.

Hvem er en ideell kandidat for Dermapen? 

Behandlingen anbefales vanligvis for personer som begynner å se større porer, men også for yngre kunder som ønsker å absorbere mer næringsstoffer på dypet i huden. Dermapen kan anbefales for alle i 30-, 40- og 50-årene som av ulike grunner kan trenge og ønske hudforbedring. Har man rynker vil Dermapen kunne forbedre disse, og bidra til generell reversering av aldring ved å skape en fornyet og glødende hud. 

Hva koster det? 

Behandling med Dermapen i klinikk kan koste alt mellom 1000,- og 5000,-, avhengig av hvor mange områder som skal tas, om det er kampanje på behandlingen eller om den gjøres i kombinasjon med andre behandlinger. Slik ser prislisten ut hos Velbehag medisinsk hudklinikk: 

 • Dermapen ansikt – 2400,-
 • Kur (3 behandlinger ansikt) – 6800,-
 • Dermapen ansikt + hals – 2900,-
 • Kur (3 behandlinger ansikt + hals) – 8000,- 
 • Dermapen ansikts + hals + bryst – 3400,-
 • Kur (3 behandlinger ansikt + hals + bryst) – 9500,-
 • Dermapen + kjemisk peel – 3000,- 
Daglig leder i resepsjon hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk
Dermapen behandling får du hos oss i Velbehag medisinsk hudklinikk.

Hvor mange behandlinger er anbefalt? 

Antall behandlinger man bør ha, kommer an på hvilke indikasjoner i huden man ønsker å forbedre og hvilket resultat man ønsker. På en generell basis er det anbefalt med 3-5 behandlinger for best resultat. Behandlingen kan gjentas hver 4-6 uke. Det kan også være aktuelt å ha en re-behandling hvert år for å vedlikeholde resultatet. 

Hvem bør ikke ta Dermapen? 

Dermapen er ikke anbefalt å ved:

 • Aktiv eller cystisk akne, betennelse i huden – book heller en konsultasjon hos oss og få hjelp med din akne gjennom tilpassede produkter og behandlinger over tid 
 • Eksem, herperssår
 • Rosacea, dermatitis 
 • Gravide/ammende 

Konklusjon 

Dermapen er en automatisert microneedling-behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv. Resultatet er en yngre, friskere og glattere hud. Dette er et effektivt behandlingstilbud for alle hudtyper med klinisk beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, nupper og har en oppstrammende effekt på huden. 

Bestill time i dag på Velbehagklinikk.no, så hjelper vi deg videre 

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk