Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

April: Valgfri behandling -20%

d
t
m
s

Aroma diffuser – hvilken skal jeg velge i 2022?

Innhold

Hva er en Aroma diffuser?

En aroma diffuser er et redskap som sprer eteriske oljer og aroma i form av damp som forfrisker rommet og hjemmet. Oljen er hentet ut fra planteriket gjennom naturlige og organiske kilder. Essensen av de eteriske oljene kan bidra til økt energinivå, bevissthet, samt gi ro og hvile. De renser luften du puster inn og frisker opp rommet.

 

Ved bruk av aroma diffuser flyttes ekstrakter fra naturen og inn i det rommet du ønsker. Det er et fint alternativ til duftlys for å spre aroma på en trygg og delikat måte i hjemmet.Eteriske oljer

Vi har seks forskjellige, unike lukter blant våre eteriske oljer hos Velbehag. Disse har lukt av lavendel, peppermynte, rose, appelsin, sitron og hav. Oljene har ulike formål og jobber etter hva du har behov for. De innehar unike og komplekse sammensetninger for å gi ønsket følelse og ro.

 

Vi anbefaler

Dette er et populært tema om dagen, og et emne vi får mange henvendelser knyttet til. Våre eksperter har samlet de beste anbefalingene, og nedenfor kan du se et utvalg av produkter som anbefales.

Lavendel – hyllet for sine anti-inflammatoriske og beroligende egenskaper, er lavendel en allsidig olje som tilbyr et bredt spekter av bruksområder. Gir en god følelse av ro og avslapning – perfekt på soverommet for en god natts søvn.

Gardenia – frisk duft av blomster som rengjør og fjerner vonde lukter. Beriker rommet rundt seg med milde og behagelige dufter.

Rosmarin – spre en nydelig og behagelig duft av rosmarin, som skaper en mild og avslappende energi rundt seg. Et sterkt antiseptisk konsentrat med avspennende aromaterapeutisk duft.

Francensese – også kjent som “The Oil of Truth” – sannhetens olje. Hjelper med å gi slipp på lave vibrasjoner og negativitet, men er også beroligende og pleiende.

Kamilleblomst – en frisk og aromatisk lukt av kamille. Kjent for sine egenskaper mot søvnløshet, skaper den beroligende og avslappende energi rundt seg.

Eukalyptus – en olje som fremmer trivsel rundt seg ved å rengjøre miljøet. En pulserende og balsamisk aroma som forbedrer konsentrasjonen, renser hjernen, beroliger tretthet og forbedrer pusten.

Tea Tree – en næringsrik og sårlegende olje som kan virke smertestillende ved små skader. Skaper en frisk og krydret duft rundt seg.

Peppermynte – en eterisk olje med flere fordeler. Kan redusere migrene og hodepine, og gi mer energi. Bruk peppermynte for å friske opp hjemmet og holde energinivået oppe i løpet av dagen.

Jasmine – en behagelig og søt aroma som symboliserer kjærlighet og fruktbarhet. Balanserer nervesystemet og er fin å bruke ved angst, depresjon, stress, rastløshet og spenninger.

Sakura – duft av kirsebærblomster som symboliserer naturens gjenfødelse og renhet. En delikat og avslappende olje som avgir en nydelig og diskret duft rundt seg.

Bergamont – en krydret og søt duft som virker lett og forfriskende. Med sin sitrusaktige aroma skaper den en drømmende atmosfære.

White Tea – en sensuell duft med toner av salt og kjølig havbris. Skaper en fredelig enkelhet med friske og delikate lukter, som er perfekt for enhver anledning.

Grapefruit – en frisk og søt duft av sitrus, utvinnet fra presset skall av grapefruit. En forfriskende aroma som også beskytter mot frie radikaler.

Ocean – skap en dynamisk og inspirerende atmosfære i hjemmet med havlukt. Den både renser og helbreder sinn og kropp med antibakterielle, anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper. En maskulin og frisk duft.

Forest bath – inspirert av japansk velvære – som innebærer å tilbringe tid i skogen, omringet av trær og naturen for å forbedre helse. Forest Bath har pleiende og oppløftende ingredienser som skaper forfriskende dufter for både kropp og sinn.

Lemongrass – en velduftende olje som virker beroligende og reduserer stress. Den ferske lukten tilhører en rekke duftende tropiske gress som gir energi, positivitet og klarhet.

Rose – en duft av kjærlighet, ro og intimitet. En unik olje som reduserer forekomsten av rødhet og hevelser. Rose er en flott ingrediens for å fremme en ungdommelig glød.

Green Tea – en frisk duft som gir en følelse av ro og velvære i hjemmet. En frodig og grønn friskhet som skaper energi til kroppen, vekker sansene og styrker ånden.

Lemon – opplev den forfriskende oljen som skaper en søt og syrlig atmosfære rundt seg. Sitron har rensende og oppfriskende egenskaper som gjør den til et svært populært valg blant våre kunder. En allsidig olje som har evne til å hjelpe med fordøyelse og har antibakterielle funksjoner.

Sweet Orange – appelsin har en kraftig alkaliserende effekt, som gjør den effektiv mot mange fordøyelsesproblemer. Oljen kan hjelpe mot forkjølelse og influensa. I tillegg styrker den immunsystemet og hjelper til med å lette på stress.


Ulike Typer Diffusere

Velbehag tilbyr fire ulike diffusere med hvert sitt særegne uttrykk. Med forskjellig materiale og farger gir vi kundene våre større valgmulighet til å velge diffuseren de har behov for. Vi har følgende diffusere:

 

 • Sort stein
 • Hvit stein
 • Lys tre
 • Mørk tre


Hvordan bruke en diffuser

Våre diffusere har smarte løsninger som gjør de enkle å bruke i hverdagen:

 1. Ta av lokket på diffuseren
 2. Fyll den med vann opp til markert linje
 3. Ta noen dråper med ønsket eterisk olje oppi vannet
 4. Sett på lokket igjen
 5. Sett ledningen til diffuseren i stikkontakt
 6. Skru på start-knappen på diffuseren foran
 7. Trykk på knappen ved siden av for å justere lys og farger


Hvordan rense en diffuser

For å holde diffuseren i god stand i mange år fremover, anbefaler vi å rengjøre diffuseren ved å regelmessig skifte vann. Dette kan gjøres mellom hver gang den brukes, eller når den trenger ny påfyll. Diffuseren blir fuktig på grunn av dampen, og den bør derfor tørkes over etter hver bruk, i tillegg til å la den tørke til neste gang den skal brukes. Dersom du ønsker å rengjøre den helt, og fjerne lukten fra en olje du har brukt i vannet, kan du tømme ut vannet og vaske beholderen med litt rengjøringsmiddel.

 

Diffuser varighet

Det varierer mellom hver diffuser hvor lenge de produserer damp før de må fylles på med vann. Våre diffusere i stein-materiale har en mindre vannbeholder, og må derfor ha påfyll av vann etter noen timers bruk. Den andre varianten i tre-materiale kan produsere damp i flere dager og over en uke før den trenger nytt påfyll av vann. De er dermed forskjellige i bruk, avhengig av kundens behov og formål med diffuseren. Ettersom diffuseren i tre sjeldent trenger påfyll av vann, er den praktisk å bruke og kan stå lenge for seg selv uten «påsyn». Diffuseren i stein er noe kortere i bruk og er derfor fin å ta frem en fredagskveld for ekstra hygge og kos.

 

Eteriske oljer

 • Rose – en ren duftblanding av roseekstrakter og blomstervann. En av våre bestselgere.

 

 • Lavendel – avslappende og beroligende lavendelduft. Dokumentert positiv effekt på humør og stressnivå.

 

 • Appelsin – en frisk og syrlig aroma av appelsin som gir ekstra liv til rommet.

 

 • Sitron – søt duft av nypresset sitronskall. Kjent for å virke revitaliserende på kropp og sinn. Gleder, frisker opp og renser rommet.

 

 • Hav – en ren og maskulin duft som gjør at hjemmet lukter nyvasket til enhver tid. En av våre bestselgere.

 

 • Peppermynte – en spennende og konsentrert aroma av peppermynte som krydrer miljøet. Virker både fysisk og psykisk styrkende.
Eteriske oljerVi har seks forskjellige, unike lukter blant våre eteriske oljer hos Velbehag.


Aroma Diffuser hos Velbehag

Skru ned tempoet i hverdagen med en aroma diffuser fra Velbehag. Aromaen som spres gjennom de eteriske oljene er kjent for sine mange terapeutiske egenskaper og helsefordeler. Diffuserne våre er allsidige og kan brukes akkurat der du ønsker. Få en følelse av hjemmespa på badet eller drøm deg vekk til en oase i stuen med våre diffusere og eteriske oljer.

 

Prisliste 

 • Diffuser tre – 799,-
 • Diffuser stein – 899,-
 • Eterisk olje – 99,-
 • Eterisk olje sekspakning – 399,-
Bestill time
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

Injeksjonsbehandling: Alt du trenger å vite

Viagra: Bruksområder, bivirkninger og dosering

Minoxidil for hårvekst- Bruksområder, bivirkninger og mer

Cøliaki: Symptomer, diagnose og behandling

Velg lokasjon👇🏼

Kristiansand og Sandnes er fullbooket for laser hårfjerning til 50% rabatt, men det legges ut flere timer i begynnelsen av september

• Kampanje: Spar 20% på alle injeksjoner i juni.

• 15% student- og lærlingrabatt på behandlinger til ordinære priser ved fremvisning av gyldig bevis i klinikk. 

• 20% vennerabatt på injeksjoner til ordinære priser når man kommer 2 pers til behandling.