Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velbehag Medisinsk Hudklinikk logo

4 Forskjellige Massasjer – Hvilken Er Riktig For Deg?

Innhold

Hos Velbehag tilbyr vi ulike massasjebehandlinger med bruk av eteriske oljer og gode dufter. Her får man et velfortjent pust i hverdagen med fullstendig avslapning og ro. Massasje passer for den som ønsker å løsne opp i stress, spenninger og høye skuldre i behagelige omgivelser. 


Hva er Massasje?

Massasje er en behandlingsform hvor man bearbeider underhudsvev og muskulatur ved bruk av spesielle håndgrep. Massasje kan brukes på mange forskjellige måter, men har gjerne som hensikt å løse opp i muskulatur og forbedre lymfe- og blodgjennomstrømningen i kroppen. Det kan også brukes som et supplement i et behandlingsløp ved sykdom eller psykiske spenningstilstander. Det er i tillegg vanlig blant idrettsutøvere å benytte massasje som en del av restitusjonsprosessen etter en hard treningsøkt. Massasje må ikke brukes ved akutte betennelsestilstander, ved smerter av ukjent årsak eller de første dagene etter en bløtdelsskade der det er fare for blødning. Massasje er en passiv behandlingsform som bør kombineres med aktive øvelser for maksimal effekt. 


Hos Velbehag utføres det klassisk aromamassasje på kunder. Dette er en utbredt behandlingsform som kan utføres på hele kroppen. Terapeuten bruker ulike trykk og teknikker for å løsne opp spenninger i kroppen og redusere muskelknuter. Dette er en behagelig masseringsmetode som bidrar til avslapning og stressavlastning i hverdagen. 


Massasje historie

Massasje er en gammel tradisjon, kjent fra blant annet oldtiden i Kina og India. Det blir nevnt i litteratur som dateres helt tilbake til antikken. Den tidligste referansen dukket opp i en kinesisk medisinsk tekst, skrevet rundt 2500 år fvt. Avslapning ble tidlig sett på som en terapeutisk verdi, og man oppdaget at massasje kunne bidra til dette. Allerede 1800 år fvt. brukte hinduer i India massasje for å hjelpe på søvn, tretthet og avslapning. Man har gjennom århundrene brukt avspennings aspektet ved massasje til å behandle mange tilstander, både fysiske og psykiske lidelser og symptomer. 


Massasje hos velbehag

Massasje hos Velbehag

Hos Velbehag tilbyr vi ulike aromamassasjer tilpasset kundens behov og ønsker. Vi deler de hovedsaklig inn i fire kategorier, men tilpasser oss gjerne dersom kunden har spesielle ønsker for massasjen.  • Rygg og nakke – Beroligende aromamassasje med fokus på rygg og nakke. (25 min) • Hodebunns- og ansiktsmassasje – En avslappende behandling som kan løsne opp 

i spenninger i både nakke og skuldre, samt forebygge hodepine. (25 min) • Massasje av overkropp – En mer omfattende behandling av overkroppen. Det masseres fra hofter og opp, med fokus på rygg, nakke og hodebunn. En behagelig massasje med ulike grep og teknikker for å løse opp spenninger og stress. (50 min) • Fotmassasje – En behagelig fotmassasje som setter i gang blodsirkulasjonen og løser opp spenninger i kroppen. (25 min) Fordeler ved aromamassasje 

Hos Velbehag utføres det klassiske massasje i kombinasjon med eteriske oljer, også kalt aromaterapi- eller massasje. Oljene brukes også i diffusere rundt om i klinikken for å bidra til økt ro og velvære i klinikkens omgivelser. Studier viser at aromamassasje har flere positive effekter ved seg, og kan blant annet hjelpe mot angst, depresjon, søvnløshet, kvalme og ulike smerter. Eksperter er uenige rundt helseeffekten av aromamassasje, men det er sikkert at selve massasje opplevelsen vil gi økt ro og velvære hos kunden. Det er et fint verktøy for å slappe av og redusere stress i en hektisk hverdag, som er en kjent utfordring hos mange. 

Hvor kan jeg få massasje i Kristiansand? 

Velbehag medisinsk hudklinikk er en profesjonell aktør som tilbyr massasje i Kristiansand. Vi tilbyr ulike aromamassasje tilpasset kundens behov og ønsker. Det er hud og kroppsterapeuter som utfører massasje hos Velbehag. De har riktig kunnskap og kompetanse om de ulike massasjegrepene og teknikkene, tilpasset hver enkelt kunde. Dersom kunden ønsker å få fullt utbytte av vårt velvære-tilbud, anbefaler våre hudterapeuter å ta massasje i kombinasjon med en ansiktsbehandling. Her vil man få en helhetlig og behagelig behandling av kropp og ansikt, med aktive ingredienser tilpasset din hudtype

MassasjeVi tilbyr følgende hudpleie-behandlinger hos Velbehag: 

 • Klassisk ansiktsbehandling – 25 minutter
 • Klassisk ansiktsbehandling – 60 minutter
 • Dyprens 
 • Gratis hudkonsultasjon 

Hvor mye koster en massasje? 

Priser på massasje varierer mellom ulike klinikker og behandlingssteder, avhengig av hvilken type massasje som utføres, hvor lenge den varer og hvem som utfører den. En massasje mellom 50 og 60 minutter koster i gjennomsnitt rundt 1100 kr hos diverse behandlere. Under er en oversikt over priser på massasjer Velbehag tilbyr i sin klinikk:  • Aromamassasje 25 min – 590 kr
 • Hodebunns- og ansiktsmassasje 25 min – 590 kr
 • Aromamassasje overkropp 50 min – 990 kr 
 • Fotmassasje 25 min – 590 kr 

Oppsummering

Massasje er en effektiv behandling for den som av ulike årsaker trenger mer ro, velvære og pusterom i hverdagen. Det er en behandlingsform som har blitt sett på som terapeutisk i flere århundre, grunnet sine positive effekter på helse, kropp og sinn. Dersom du vil løse opp i stive ledd og muskler eller søker fullstendig avslapning og ro i hverdagen, hjelper Velbehag deg gjerne med dette med sine aromamassasje. 

Bestill time
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Noen artikkler som kan være intressante for deg:

PRP-Behandling Mot Hårtap – Slik Fungerer Det i 2023

Betakaroten 10 Tips – Hva Er Det Og Hvordan Fungerer Det?

Irritabel Tarmsyndrom (IBS) – Hva Er Det? 10 Symptomer

Hva Er Endometriose? – 22 Ting Du Ikke Visste

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26, 4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c, 4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43, 5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14, 3015 Drammen

Velg lokasjon

Kristiansand

Kirkegata 26,
4610 Kristiansand

Sandnes

Langgata 1c,
4306 Sandnes

Bergen

Nygårdsgaten 43,
5008 Bergen

Drammen

Nedre Storgate 14,
3015 Drammen

Meld interesse rundt ny klinikk

Og motta et åpningstilbud

Org nr 925 900 397

© 2022 Velbehag Medisinsk Hudklinikk