Velbehag Medisinsk Hudklinikk

Logo Velbehag Medisinsk Hudklinikk

En annerledes Black Friday hos Velbehag

Innhold

Black friday hos velbehag Medisinsk Hudklinikk

Velkommen til en annerledes Black Friday hos Velbehag Medisinsk Hudklinikk. Årets største salgsuke er nå i gang. Vi ønsker å gjøre noe meningsfullt ut av denne dagen hvor du kan gjøre et kjøp med mening og verdi for deg og andre. 100% av overskuddet går til organisasjonen: Maasailand Development for Women and Children


Maasailand Development for Women and Children er en veldedig organisasjon startet av Anita Greibesland Karlsen Siden 2017 har organisasjonen bygget skole for Maasaibarn i Tinga Tinga, Tanzania Afrika Den dag i dag har de 231 barn fordelt fra barnehage til 3.klasse som går på skolen. Alle barna får 2 måltider hver dag, og skolen er helt gratis! Det er stor fattigdom i Tinga Tinga, men alle barn fortjener å gå på skole. En av de viktigste grunnene for at Anita ønsket å bygge skole i Tanzania, er at skolegang kan være med å hindre tidlig ekteskap og tvangsekteskap fra tidlig alder.

Fredag den 26 november, blir det flere gode tilbud i klinikken samtidig som vi kommer til å holde 2 lukkede arrangementer på kveldenDa vil det bli goodiebags, giveaways, god mat og foredrag Vi har kun plass til 15 stk på hvert arrangement, så her må man melde seg på. Varighet: 1 time.

Les mer og meld deg på her!

Se våre flotte behandlinger
Logo Velbehag Medisinsk Hudklinikk
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Noen artikkler som kan være intressante for deg: